De uitvaart

Direct professionele ondersteuning? Neem contact op!

Neem contact op

De uitvaart


Wanneer u ons belt voor het melden van een overlijden, komen wij zo snel mogelijk naar u toe.

Afhankelijk van uw wensen wordt de overledene thuis of op een andere locatie verzorgd en opgebaard. Wij komen dagelijks bij u langs om u te ondersteunen met alle praktische zaken die geregeld moeten worden. Ook zullen wij de overledene dagelijks controleren.

Tijdens onze gesprekken is er alle gelegenheid om te vertellen over de overledene. Wij vinden het fijn om te weten wie de persoon was en hoe hij of zij in het leven stond. Daarnaast komen er ook praktische zaken aan de orde zoals het opstellen van de rouwkaart en de rouwadvertentie, het bepalen van de locatie van de uitvaart en de dag en het tijdstip waarop dit zal plaatsvinden. Wanneer deze eerste stappen zijn gezet, is er in de dagen daarna alle tijd om na te denken over de manier waarop u het afscheid verder vorm wilt geven.

In alle rust bespreken we wat er nodig is voor het invullen van een passend afscheid. Wanneer u het moeilijk vindt om een bepaalde keuze te maken, begeleiden wij u hierin. Wij vinden het belangrijk dat de keuzes die u maakt goed voelen voor u en passen bij de overledene.

Ook op de dag van het afscheid staan we naast u, om u te ondersteunen en ervoor te zorgen dat alles goed verloopt. Zo kunt u zich volledig op het afscheid richten.

Mail ons voor professionele ondersteuning