De uitvaart

Direct professionele ondersteuning? Neem contact op!

Neem contact op

De uitvaart


Op het moment dat u ons belt voor het melden van een overlijden, komen wij zo snel mogelijk naar u toe.

Afhankelijk van uw wensen wordt de overledene thuis of op een andere locatie verzorgd en opgebaard. Wij komen dagelijks bij u langs om u te ondersteunen en te helpen met alle praktische zaken die er moeten worden geregeld. Ook zullen wij de overledene dagelijks controleren.

Tijdens onze gesprekken is er alle gelegenheid om te vertellen over de overledene. Wij vinden het fijn om te weten wie de persoon was en hoe hij of zij in het leven stond. Daarnaast komen er ook praktische zaken aan de orde zoals het opstellen van de rouwkaart en de rouwadvertentie, het bepalen van de locatie van de uitvaart en de dag en het tijdstip waarop dit plaats zal vinden. Wanneer dit alles in gang is gezet, is er in de dagen daarna nog alle tijd om na te denken over hoe u het afscheid verder vorm wilt geven.

In alle rust bespreken wij samen met u wat er nodig is voor het invullen van een passend afscheid. Met persoonlijke aandacht kijken we naar de wensen van de overledene en de nabestaanden. Wanneer u het moeilijk vindt om een bepaalde keuze te maken, dan begeleiden wij u graag hierin. Wij vinden het belangrijk dat de keuzes die u uiteindelijk maakt goed voelen voor u en passend zijn bij de overledene.

Er zijn veel manieren om een begrafenis persoonlijk in te vullen: Van tevoren nemen we diverse zaken met u door, zodat alle benodigde voorbereidingen kunnen worden getroffen. Ook op de dag van het afscheid staan we naast u, om u te ondersteunen en ervoor te zorgen dat alles goed verloopt. Zo kunt u zich volledig op het afscheid richten.

Mail ons voor professionele ondersteuning