Voorbereiding

Direct professionele ondersteuning? Neem contact op!

Neem contact op

Voorbereiding


De dagen na een overlijden zijn voor de naasten zwaar en hectisch. In korte tijd moet er veel worden besproken en geregeld. Zeker wanneer onduidelijk is wat de overledene zou hebben gewild, kan het nemen van bepaalde beslissingen heel moeilijk zijn. Het is bij ons mogelijk om een voorbespreking te houden.

In een voorbespreking kunnen wij in alle rust een aantal onderwerpen rondom de begrafenis met u doornemen. Dit geeft u meer tijd om rustig na te denken over alle beslissingen die met betrekking tot de begrafenis moeten worden genomen. Eventueel kunnen er ook zaken worden vastgelegd.

Het voordeel van deze voorbespreking is dat er op het moment van overlijden meer ruimte is voor de emotionele beleving van het afscheid. Doordat veel zaken al zijn besproken, geeft dit meer rust in deze moeilijke periode. Aan een voorbespreking zijn geen kosten verbonden.

Wilt u hier meer over weten, neem dan gerust even vrijblijvend contact met ons op. Indien gewenst kunnen wij u ook een gratis wilsbeschikkingsboekje toesturen. In dit boekje kunt u zelf alle wensen met betrekking tot de begrafenis aangeven.

U kunt het Boekje voor Later ook gratis downloaden. U kunt hier klikken voor de link.

Mail ons voor professionele ondersteuning