Nazorg

Direct professionele ondersteuning? Neem contact op!

Neem contact op

Nazorg


Het bieden van nazorg vinden wij net zo belangrijk als de begeleiding voorafgaand en tijdens de begrafenis. In overleg met u komen wij een aantal weken na de begrafenis bij u langs. Wij vinden het belangrijk om te horen hoe het met u gaat en hoe u de dagen rondom het overlijden en de begrafenis heeft ervaren. In dit gesprek komt ook het eventueel versturen van dankbetuigingskaarten of het opstellen van een dankbetuigingsadvertentie aan de orde.

Verder bieden wij de mogelijkheid om na verloop van tijd een grafmonument uit te zoeken. Tot het moment dat het definitieve monument wordt geplaatst, staat er een stenen grafmarker op het graf met de naam van de overledene. Naast het bespreken van alle praktische zaken die nog geregeld moeten worden, is er in dit gesprek zeker ook ruimte voor het uiten van uw emotionele gevoelens.

Ieder mens gaat op een andere manier om met een verlies. Rouwen kost tijd en het is belangrijk dat die tijd ook wordt genomen. Mocht u behoefte hebben aan extra ondersteuning, kunnen wij doorverwijzen naar een deskundig hulpverlener op dit gebied.

Mail ons voor professionele ondersteuning